top of page

AFHAAL

 

Klik op de knop Afhaalmenu onder het rubriek "Menukaart" om onze menu te bekijken & bel je bestelling door via het nummer   058 31 70 49

Snel en zonder zorgen een heerlijke oosterse maaltijd om mee te nemen: Chinees afhaalrestaurant China Garden in Veurne staat tot uw dienst!

Dankzij onze afhaalservice kunt u ook gezellig thuis genieten van de Chinese keuken zonder dat u zelf hoeft te koken. Uw bestelling wordt ter plaatse bereid in onze restaurantkeuken.

Op ons afhaalmenu vindt u niet alleen een groot deel van de gerechten op de restaurantkaart maar ook nog extra schotels terug. Bestellen is erg simpel: u geeft een halfuurtje op voorhand telefonisch de gewenste schotels door en wij zorgen ervoor dat uw maaltijd voor u klaar staat in ons restaurant wanneer u deze komt afhalen!

Het is ook mogelijk om ter plaatse uw afhaalgerechten te komen bestellen. In dat geval houdt u echter best rekening met een iets langere wachttijd.

Voor grotere hoeveelheden (meer dan 6 personen) vragen wij u vriendelijk om uw bestelling minstens een uurtje op voorhand te plaatsen. 

bottom of page