Heerlijke Chinees in Veurne-centrum

Liefhebber van Chinees? In Veurne kan u zich laten verrassen door de rijke smaken, kleuren en geuren van de oosterse keuken ...

Authentieke rijsttafels, teppanyaki, sushi ... Wij verwennen onze gasten met het allerbeste uit de oosterse keuken. Al onze gerechten worden ter plaatse bereid met verse ingrediënten en met liefde en respect voor de Chinese en Japanse culinaire traditie.

Vraag zeker ook naar de suggestie van de chef: naargelang de seizoenen stelt hij u regelmatig verrassende nieuwe gerechten voor!

Ook aan de vegetariërs werd gedacht: op onze kaart zijn verschillende schotels zonder vlees te vinden en op aanvraag kunnen ook andere gerechten zonder vlees bereid worden.

Brengt u graag uw kinderen mee? Bij ons zijn ze van harte welkom! Ons restaurant beschikt over kinderstoelen en de kleinsten kunnen smullen van speciale kindergerechtjes.

Wij verzorgen ook graag uw feestelijke of zakelijke bijeenkomsten. Communiefeesten, bruiloften, verjaardagen, zakendiners, recepties ... Ons restaurant telt maar liefst 120 plaatsen: vraag gerust naar de mogelijkheden voor de organisatie van een onvergetelijk feest!

Kom gerust eens langs: de combinatie van onze authentieke en heerlijke keuken met een smaakvolle Chinese inrichting maakt uw bezoek ongetwijfeld tot een aangename totaalervaring. Ons restaurant ligt in hartje Veurne, op enkele honderden meters wandelen van de Grote Markt.

Liever afhalen? Dat kan ook! Meer informatie over de bestelmogelijkheden en –termijnen vindt u verder op onze website.

Benieuwd naar de culinaire creaties van China Garden Veurne? Neem dan gerust een kijkje op onze Facebook-pagina: daar vindt u tal van foto’s van de verschillende gerechten.